Életmódváltó program

Kiknek ajánlom az életmódváltó programot? Azoknak, akik szeretnek egy összetartó, motiváló csapat tagjai lenni, szeretnének rövid időn belül látványos eredményt elérni és ezért hajlandóak rendszeresen sportolni valamint egészségesen táplálkozni.

Több sikeres programom volt már, több szálkásító és egy program a kisgyermekes anyukáknak, de a jövőben többfélét szeretnék majd.  Ezek a programok 12 hétig tartanak, amit egy fotózással zárunk le (ha a csoport tagjai is szeretnék), amivel megünnepeljük az elért sikereket. Annak érdekében pedig, hogy a legjobb képek készüljenek, erre a fotózásra profi sminkest, fodrászt, póz beállítót és fotóst is kapsz/ kaptok majd. 

 Ez a 12 hetes “kihívás”  tartalmazza a program céljának megfelelő, személyre szabott étrendet és edzéstervet is. Az edzéstervek is személyre szabottak, attól függően, hogy mit sportolsz vagy mit szeretnél sportolni a 12 hét alatt. Azonban ez a program több, mint egy szimpla étrend és edzésterv. Egy olyan csapat részese lehetsz, akiknek ugyanaz a cél lebeg a szemük előtt,mint neked, ez pedig nagy húzóerőt adhat a program során és így biztos lehetsz benne, hogy nem leszel egyedül a problémáiddal sem. A folyamatos kommunikáció érdekében egy facebook csoportot is létre szoktam hozni a programban résztvevőknek. Mindemellett minden héten megmérém a súlyodat, megnézem mennyi a testzsír százalékod, mekkora rajtad az izomtömeg és, hogy iszol – e elég vizet. Így hamar láthatóvá válik majd az eredmény és a végén az is, hogy mennyit fejlődtél. Mindazoknak pedig akik igénylik és szeretnének többet megtudni az egészséges táplálkozásról, főző tanfolyamot tartok, amely során megismerhetik a gyors és egészséges főzés rejtelmeit.

Amit neked kell tenned az az, hogy minimum 80%-ban betartod az étrendet és az edzéstervet, amit a facebook csoportban folyamatosan lehet dokumentálni (ezzel motiválva másokat). A heti méréseket megcsinálni és ha bármilyen problémád lenne az étrendeddel vagy az edzésterveddel, esetleg elkeseredsz akkor szólj és segítek!

Minden jelentkezőt örömmel fogadok! Jelentkezhetsz egyedül, pároddal, de akár több barátoddal/ edzőtársaddal együtt is. Ez a 12 hét mindenképpen megváltoztatja majd az életedet!