300 (2)

Első modul bemutatása

Ez egy alapozó modul, aminek a célja, hogy megértsd az egészségügyi problémáidat és megálmodd a kívánt jövőbeli alakod egy egészséges testben és ennek elérése érdekében célokat tűzz ki az életmódod megváltoztatására. Fontos, hogy feltárd valódi vágyaid, hogy miért is szeretnéd az anyagcserédet átalakítani, hiszen ez lesz az egész folyamat mozgatórugója.

Tudom, hogy félsz attól, hogy valaki megmondja neked, mit , mikor és hogyan egyél; tudom, hogy nem akarsz egy merev étkezési tervet követni, amiben a legtöbb étlelt nem ismered vagy utálod. Ez a kudarc receptje lenne. Ebben a modulban pontosan ezért együtt fogjuk kialakítani egy olyan étrendet, ami nem csak illik az életviteledhez, de szereted is enni a benne foglaltakat és ezáltal segít elérni könnyedén a kitűzött céljaidat.

Eredmények

  • Feltérképezzük jelenlegi egészségügyi állapotodat, és hogy ez hogyan áll összefüggésben a táplálkozásoddal, hogy átlásd min és miért kell javítanunk.

  • Dokumentáljuk valós vágyaidat és azt, hogy mi motivál valójában a fogyásban, azért hogy elérd a vágyott testet és vizualizáld a pozitív életkilátásaidat.

  • Reális és elérhető célokat határozunk meg.

  • Elkészítjük együtt a kezdő étrendedet azokból az alapanyagokból, melyeket szeretsz, azért hogy megkönnyítsük az átállást és az anyagcseréd egyensúlyba kerüljön; és mindezek pozitív hozadékaként elindulj az álom tested irányába.

300

Anyagcsere átalakító program