300

Turbó életmódváltó program

 

Életmódváltó programot azoknak ajánlom, akik szeretnek egy összetartó, motiváló csapat tagjai lenni, rövid időn belül látványos eredményt elérni és ezért hajlandóak rendszeresen sportolni valamint egészségesen táplálkozni.

  • Ezek a programok 6 hétig tartanak, melyek tartalmazzák a személyre szabott étrendet valamint igény szerink akár az egyedi edzéstervet is.

 

  • Azonban ez a program több, mint egy szimpla étrend és edzésterv, egy olyan csapat részese lehetsz, akiknek ugyanaz a cél lebeg a szemük előtt, ez pedig nagy húzóerőt adhat. A folyamatos kommunikáció érdekében egy facebook csoportot hozunk létre, ahol egymást is tujátok támogat, motiválni.
  • Mindemellett minden héten megmérem a súlyodat, megnézem mennyi a testzsír százalékod, mekkora rajtad az izomtömeg és, hogy iszol – e elég vizet. Így hamar láthatóvá válik majd az eredmény és a végén az is, hogy mennyit fejlődtél.

 

  • Amit neked kell tenned az az, hogy minimum 80%-ban betartod az étrendet és az edzéstervet, amit a facebook csoportban folyamatosan dokumentálsz és megcsinálod a heti méréseket.

Ezeket a programokat igény esetén egy fotózással zárunk le, profi sminkessel, fodrásszal és pózbeállítóval, ezzel ünnepeljük meg az elért sikereket

Ez a 6 hét mindenképpen megváltoztatja majd az életedet.